Om os

Vi er en danskejet virksomhed, der har eksisteret siden 2008. Vi tilbyder udlejning af IT-udstyr til erhvervslivet.
Vi er specialister i korttidsudlejning af IT-udstyr, herunder: bærbare computere, iPads, iMacs, printere og meget mere.
Pcudlejning.dk har ubetinget Danmarks største udvalg af IT-udstyr til udlejning, og vi kan derfor nemt tilbyde mere end 300 bærbare computere, 150 iPads og meget andet udstyr. Har du som kunde et specielt krav til computerens egenskaber eller software, kan vi tilpasse og skræddersy en løsning der passer til dit behov.

Det er vigtigt for os at kvaliteten og driftsikkerheden er i orden og derfor udlejer vi kun de mest populære mærkevareprodukter fra Lenovo, Apple, HP etc. Vi tilbyder alt fra klargøring, levering, opsætning og afhentning. Vi levere i hele Danmark uanset mængden af udstyr. Vi er vant til at servicere store arrangementer og events, og blandt vores kunder kan nævnes: Lego, Novo Nordisk, Danmarks Radio og mere end 180 andre kunder.

Vi mener selv at vi har opbygget en rigtig god og sund forretning. Årsagen til at kunderne kommer igen er blandt andet fordi vi har muligheden for, konstant at opdatere og udskifte vores udlejningsudstyr. Dermed sikre vi at vores kunder altid har hurtige og stabile computere og iPads. Prisen er også meget afgørende for at kunderne vælge at handle hos os. Vi har Danmarks bedste priser og tilbyder prisgaranti på alle vores udlejningsprodukter. Det er vores garanti for at prisen altid er i orden. Som udlejningsvirksomhed er det vigtigt, at vores kunder får en rigtig god oplevelse uden at skulle bekymre sig om udstyrets kapacitet. Derfor går vi meget op i at servicere og vejlede vores kunder. Vi tilbyder gratis at teste og installere udstyr for vores kunder for at sikre den optimale løsning. Såfremt du har spørgsmål til vores produkter er virksomheden er du velkommen til at kontakte os på Tlf. 71991051

Lej Computer

Pcudlejning.dk har et stort udvalg af IT-udstyr til udlejning, og vi kan derfor nemt tilbyde mere end 800 bærbare computere, 800 iPads og meget andet udstyr. Har du som kunde et specielt krav til computere eller andet udstyr, så finder vi det rette produkt til dig. Vi tilpasser og skræddersyer løsninger der passer til vores kunder.

Det er vigtigt for os at kvaliteten og driftsikkerheden er i orden og derfor udlejer vi primært mærkevareprodukter fra Lenovo, Apple, HP etc.
Vi udskifter og tilføjer jævnligt nyt udstyr til vores lager hvilket sikret at vores kunder altid har mulighed for at vælge et produkt efter deres behov.

Lej en PC

Kontakt salgafdelingen

Vil du vide mere om korttidsleje af IT-udstyr så er du velkommen til at sende os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  Michael Vedel

  Salg – Michael Vedel

  Industriparken 22A
  2750 Ballerup
  [email protected]
  Tlf.: 71991051