Lej PC

Sådan lejer du

Du kan leje IT-udstyr ved at ligge produkterne i kurv og gennemfører ordren i vores webshop. Du er også velkommen til at sende os en mail eller ved at ringe til os på 71991051.
Vi anbefaler altid at booke udstyret i så god tid som muligt for at være sikker på at det er på lager.
Såfremt du ønsker speciel installation af software eller Apps skal du gøre opmærksom herpå.
Når du har lavet en booking vil du modtage en en mail med et vedhæftet tilbud som en PDF.
Ønsker du at gennemfører bookingen skal du godkende tilbuddet ved at besvare mailen og skrive “godkendt”.
Herefter modtager du en ordrebekræftelse og en faktura.
Bemærk at hvis du er ny kunde kræver det at fakturaen er betalt inden du kan afhente det lejede udstyr.

Faktura og betaling:

Når du modtager en faktura er det vigtigt at du betaler fakturaen til tiden, da produkterne ikke vil blive leveret såfremt betalingen ikke er gennemført til tiden.
Betaling skal ske ved kontooverførsel. Kontonummer fremgår af fakturaen.
Ønsker du afhentning af lejede produkter samme dag, er det vigtigt at du gennemfører betalingen som en straksoverførsel.

Levering af det lejede udstyr:

Du kan vælge at få tilsendt det lejede udstyr eller du kan afhente det på vores lager i Ballerup.
Når lejeperioden udløber kan du vælge at vi sørger for afhentning af udstyret eller du kan væge at aflevere det på vores adresse i Ballerup.
Lejeaftalen skal være underskrevet før afhentning af det lejede udstyr.
Ønsker du som kunde at få opsat udstyret ved levering er det muligt at bestille servicen under booking af udstyret.
Det lejede udstyr bliver leveres på den angivet “leveringsdato” i lejeaftalen.
Udstyret bliver leveret mellem kl. 09:00 -17:00 på leveringsdagen. Såfremt du ønsker et bestemt tidspunkt for levering kan det aftales.
Vi anbefaler at du bestiller det til levering dagen før den første brugsdag.

 Returnering af lejede udstyr:

Når du er færdig med at bruge udstyret og det skal returneres, skal udstyret pakke ned i samme emballage som det blev leveret i.
Hvis udstyret er sendt med fragtmand vil du modtage en returlabel du skal påfører kasserne.
Såfremt udstyret returneres for sent, afregnes der efter gældende priser.
Såfremt lejer pådrager udstyret defekter, eller udstyr er bortkommet, faktureres lejer herfor.
Returnering af udstyr kan ske alle hverdage fra 09:00 – 17:00.
Det er muligt at forlænge lejeperioden hvis det ønskes.

Forsikring og skader:

Der er som udgangspunkt lejers egen forsikring der dækker det lejede udstyr. Det er dog muligt at tilkøbe en forsikring ved leje af IT-udstyr. Der kan ikke forsikres mod simpel tyveri. Tegner du en forsikring gennem os, er der stadig en række af krav der skal overholdes før forsikringen dækker. Blandt andet er det et krav at udstyret opbevares i et aflåst rum. Som nævnt dækker forsikringen altså ikke hvis udstyret bliver stjålet fra en bil eller en messestand etc. Udstyr der ikke returneres efter endt leje vil blive faktureret til anskaffelsesprisen for køb af en ny enhed.
Beskadiges udstyret et det lejer der skal betale for reparationen. Det er ikke tilladt at lejer selv udfører reparationen eller får 3. mand til at udfører reparationen.

Ofte stillede spørgsmål:

Ja det er muligt at leje som privatperson. Det vil dog kræve at der betales et depositum, som betales retur når de lejede produkter er afleveret. Størrelsen på depositummet afhænger af produktet der lejes.

Du kan som regel modtage produktet samme dag som lejeaftalen er indgået og lejebeløbet er betalt.
Såfremt at produktet skal sendes med fragtmand, skal der medregnes 1-2 dages levering afhængig af hvad det er for et produkt der er lejet.

Vi kan sagtens leverer produktet til der hvor du ønsker det leveret. Prisen for levering og afhentning er typisk Kr. 400,- pr. vej og samlet Kr. 800,- for levering og afhetning. Prisen er inkl. transportforsikring. Dog skal produktet returneres i samme emballge som ved levering. Prisen for levering kan ændre sig afhængig af størrelse og mængde. Ved levering af store forsendelser kan fragtprisen blive højere. Ved leverning af en lille forsendelse kan det blive billigere at sende et produkt. Ved levering i København og omegn vil det være vores egne chaufføre der leverer eller en kurer.
Afhængig af destinationen anvender vi følgende fragtfirmaer: DHL, GLS, PostNord.
Det er også muligt for vores kunder at afhente de lejede produkter på vores lager i Ballerup.

Ja det er muligt at afhente lejede produkter på vores adresse i Ballerup (Industriparken 22A, 2750 Ballerup).
Der er åben for afhentning og returnering alle hverdage fra 09:00 – 17:00.
Bemærk at det først er  muligt at afhente et lejet produkt når lejeaftalen er godkendt fra begge parter og at lejebeløbet er synligt på vores konto. (Dette gælder ikke eksisterende kunder).

Når du lejer et produkt vil det som udgangspunkt være installeret og klar til brug. Når du lejer et produkt aftales det hvad du ønsker af system, sprog og eventuel installation af andet software og APPs.

Betaling for leje af udstyr skal ske til vores bankkonto. Du vil modtage en faktura når du har godkendt lejeaftalen. Fakturaen indeholder betalingsbetingelser og oplysninger om kontonummer. Bemærk at såfremt du ønsker at afhente udstyret samme dag skal betaling ske via straksoverførsel. Vi tager ikke mod betalingskort ved afhentning.

Det er som udgangspunkt muligt at forlænge lejeperioden. Du skal kontakte os i god tid hvis du ønsker at forlænge perioden.

Størstedelen af vores priser er baseret på 8 dages lejeperiode. Efter 8 dage kan du leje produktet på dagsbasis og dagsprisen falder med 50%. Derfor bliver det altså billigere at leje i en længere periode. Skal du leje i en periode der ligger ud over 30 dage anbefaler vi at du ringer til os for at aftale en pris.

Udstyret er som udgangspunkt ikke forsikret når du lejer det. Derfor skal du selv have en forsikring der dækker såfremt udstyret bliver stjålet eller på anden måde bortkommer eller bliver ødelagt. Du har mulighed for at tegne en forsikring gennem os. Forsikre du gennem os dækker forsikringen stadig ikke simpel tyveri. Der vil være krav til opbevaringen af udstyret som blandet andet handler om at det skal opbevares aflåst. Du kan kontakte os for at høre nærmere om forsikring af lejede udstyr.

Du er velkommen til at leje udstyret for en kortere periode, men prisen vil være den samme. På hvert produkt er der angivet en minimumsperiode som der skal betales for. Perioden er for næsten alle produkter 8 dage. Prisen for at leje et produkt falder som regel med 50% efter minimumsperioden.

Såfremt de lejede produkter forsvinder helt eller delvist er du som kunde forpligtet til at betale for indkøb af et nyt produkt til anskaffelsesprisen.
Er udstyret blevet beskadiget og kræver reparation er det lejer der skal betale for reparation og dele til reparationen. Det er ikke tilladt som kunde på egen hånd at få repareret udstyret.

Kontakt salgafdelingen

Vil du vide mere om korttidsleje af IT-udstyr så er du velkommen til at sende os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  Michael Vedel

  Salg – Michael Vedel

  Industriparken 22A
  2750 Ballerup
  [email protected]
  Tlf.: 71991051